Activate

Campagnes voeren

Activate

Béyonit helpt je om online middelen effectief in te zetten voor jouw showroom of werkplaats. Met strategische en creatieve campagnes brengen wij jouw doelgroep in beweging. Wij geloven dat je mensen activeert door ze te verrassen, te prikkelen en te overtuigen van jouw meerwaarde. Maar bovenal geloven wij in de kracht van trouwe klanten. Béyonit investeert daarom continu in extra kennis en innovatieve tools om van jouw klanten (of fans) ambassadeurs van jouw bedrijf of automerk te maken. Zodat ze jouw verhaal doorvertellen en anderen enthousiasmeren.
Klaar om ook jouw organisatie een boost te geven?
Vul dan je gegevens in op onze contactpagina en kom direct in contact met één van onze consultants.

Incentives

Online incentive en loyalty programma’s zijn een effectief middel om je omzet en tegelijkertijd de binding met medewerkers, klanten of wederverkopers te verhogen. Béyonit helpt opdrachtgevers met het opzetten, beheersen en uitvoeren van incentivecampagnes. Op basis van creatieve ideeën en innovatieve tools zorgen we voor een hogere motivatie, een grotere loyaliteit en daarmee ook voor het leveren van topprestaties.

Social media

Sociale media lenen zich uitstekend om de interactie aan te gaan met de re- of e-tailer en niet te vergeten de consument! Béyonit voorziet zowel bij opzetten van jouw socialmediacampagnes c.q. strategie als in het managen van jouw online community.

Online advertising

Parallel aan de explosieve groei neemt ook de complexiteit van online advertising toe. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Maar hoe en met welke middelen bereik je het maximale rendement? Béyonit ondersteunt opdrachtgevers bij het opzetten en implementeren van online advertentiecampagnes voor mobiel, desktop en tablet. Of het nu gaat om Google Adwords, Remarketing, Display of  Facebook Ads.  

Cashbacks

Activeer je klant met een cashback-actie. Een actie dus waarbij je na het online invullen van een formulier een deel van de aankoop van het product als korting krijgt teruggestort. Béyonit verzorgt het gehele traject. Van het ontwikkelen en implementeren van een speciale website tot het  realiseren van het formulier, flyers en activatie op de winkelvloer.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Zoekmachine-optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website of webshop beter vindbaar is op zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Door de structuur en de techniek te optimaliseren, de site van relevante content te voorzien en zogeheten backlinks te vergaren krijgt de website of webshop op relevante zoekwoorden een hogere ranking in de  zoekmachines. Resultaat: meer geïnteresseerde bezoekers, meer conversie en dus meer omzet. Béyonit begeleidt en ondersteunt je gedurende het gehele proces.
Béyonit Automotive © 2019 | Privacy statement | Cookies