Build

Van idee tot realisatie

Build

Aan de basis van een succesvolle website, webshop of applicatie staat een goede techniek.

Béyonit zoekt altijd naar technische mogelijkheden die perfect aansluiten op de gewenste functionaliteit. Met veel aandacht voor inhoud, navigatie, ontwerp, gebruiksgemak en een sterke positie in de zoekmachines.

Een goede website, webshop of applicatie heeft bovendien duidelijke doelen en biedt  bezoekers relevante toegevoegde waarde. Zo ontstaat een sterk online platform, als vertrekpunt voor een geslaagde campagne, actie of merkintroductie.

Webshops

Béyonit helpt je om de kansen van online business te ontdekken en vooral ook te benutten. We ontwerpen en ontwikkelen goed converterende en gebruiksvriendelijke webshops. In elk gewenst formaat. Van kleinschalige online verkoopkanalen tot complete webwinkels met duizenden artikelen, inclusief koppelingen met ERP-systemen en boekhoudprogramma’s. Naast ontwerp en ontwikkeling bieden we tevens advies en ondersteuning bij het bepalen van de meest doeltreffende webshopstrategie.

Content creatie

Béyonit ondersteunt opdrachtgevers bij het realiseren van waardevolle en relevante content. En dat gaat uiteraard verder dan uitsluitend tekst. Ook video en fotografie spelen een voorname rol in het boeien en binden van klanten. Goede content zorgt ervoor dat (potentiële) klanten je website of webshop bezoeken en gebruik gaan maken van je aanbod. Anders gezegd: goede content moet voldoende impact hebben en je klanten aanzetten tot actie.

Mobile Apps

Béyonit ontwerpt, ontwikkelt en implementeert mobiele applicaties voor de meest gebruikte platforms: Android, Windows en IOS. Op basis van jouw bedrijfsstrategie en doelstellingen gaan we samen op zoek naar een oplossing die je doelgroep de juiste gebruikservaring biedt en de voordelen van de smartphone optimaal benut. Resultaat: een hoogwaardige applicatie die aan al je wensen en verwachtingen voldoet. 

Responsive websites

Béyonit ontwerpt en ontwikkelt websites die zich automatisch aanpassen aan de schermresolutie  van het gebruikte apparaat. De websites worden zo toegankelijk gemaakt voor zowel tablets, smartphones, laptops als voor de klassieke pc. Alle elementen van de site worden dusdanig herschikt dat ze op verschillende schermgroottes zorgen voor een optimale gebruikerservaring.
Klaar om ook jouw organisatie een boost te geven?
Vul dan je gegevens in op onze contactpagina en kom direct in contact met één van onze consultants.
Béyonit Automotive © 2019 | Privacy statement | Cookies