Orangegas

Complete corporate redesign voor app, website en offline uitingen
Bezoek de website

OrangeGas kwam bij ons met de vraag hun gehele corporate uitstraling naar een nieuw level te brengen.

Eén van de uitgangspunten was hierbij een moderne, frisse en vernieuwende stijl neer te zetten waarbij OrangeGas zich profileert als pioneer op het gebied van alternatieve brandstoffen. 

Béyonit was betrokken bij de ontwikkeling van het concept, design en doorvertaling van alle online uitingen. Inmiddels zijn alle tankstations, auto’s en communicatiemiddelen omgebouwd in de nieuwe huisstijl.

Béyonit was betrokken bij de ontwikkeling van het conceptdesign en doorvertaling van alle online uitingen.
Bekijk website

Met meer dan 69 tanklocaties is OrangeGas één van de grootste distributeurs van alternatieve brandstoffen in Nederland en België.

OrangeGas legde Beyonit Béyonit Automotive Concepts de uitdaging neer om voor alle onbemande tankstation een oplossing te bedenken voor een loyaltyprogramma, waarbij tegelijkertijd meer inzicht wordt verkregen in de klanten c.q. afnemers van OrangeGas.

Béyonit Automotive Concepts ontwikkelde een loyaliteits-app voor iPhone en Android en voorzag alle tanklocaties van iBeacons. Met deze technologie kunnen gebruikers inchecken bij elke tankbeurt en op deze manier sparen voor prijzen uit de mobiele shop.

Referenties
Een kijkje in onze projecten
Béyonit Automotive © 2019 | Privacy statement | Cookies